Share with your friends


Submit

Experts in Community

Novitek

Contactpersoon

Maarten van der Boon

Op inspirerende wijze helpt Maarten ondernemers en werknemers een rode lijn aan te brengen in strategie, innovatie en communicatie. Tijdens de Academy wordt duidelijk dat een innovatieve en succesvolle business development (markt & product) nauw samenhangt met een duidelijke propositie, identiteit en imago van het bedrijf (organisatie & mens). Een belangrijke rol is hierbij weggelegd voor LEGO® SERIOUS PLAY®, een internationale methode waarin Maarten van der Boon gecertificeerd is.

PiD-consultancy

Contactpersoon

Patty van Broekhoven

Patty heeft als directeur van DEVENTER Profielen samen met haar team de organisatie duurzaam mogen kantelen. Resultaat: meer werkplezier, eigen verantwoordelijkheid en continuïteit.

Omdat ze andere ondernemers deze kanteling ook gunt, geeft ze advies en ondersteunt ze de implementatie van transformatie op het vlak van: Duurzame inzetbaarheid (Mens), QRM (Organisatie) en C2C (Product).

“De maakindustrie heeft mijn hart gestolen. Niets is zo mooi als een product dat je vanaf de tekentafel tot leven ziet komen. En de dynamiek en diversiteit van de betrokkenen is inspirerend!”

Rootonde

Contactpersoon

Ton de Rooij

Ton de Rooij van Rootonde coacht en traint medewerkers van veelal technische bedrijven in hun persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Dat doet hij vanuit zijn jarenlange ervaring in de bouw, die hij in 2013 verruilde voor een zelfstandig bestaan. Daarbij volgde hij zijn innerlijke drive om anderen ook te helpen hun eigen plek te vinden. Zijn motto: “Wie beter in zijn vel zit, gaat beter presteren; maar wel in die volgorde!!”

Gemotiveerd Verder

Contactpersoon

Karin van de Weerd

Karin ondersteunt mensen die te maken hebben (gehad) met stress en burn out problematiek. Ze geeft inzichten, helpt patronen te doorbreken, maar ook hun vaardigheden te versterken om anders met stress om te leren gaan. 

Karin: “Het is mijn grote passie om mensen met stress en burn-out weer te begeleiden naar herstel.”

BIZZFOCUS – Focus op groei

Contactpersoon

Tony Nauta

Op een doortastende en resultaatgerichte wijze helpt Tony ondernemers en organisaties om tot groei te komen. In zijn aanpak combineert hij op inspirerende wijze de bedrijfskundige en psychologische aspecten van mens en organisatie om samen met u het beste uit uw organisatie en team naar voren te brengen. Tony is geaccrediteerd als registercoach bij de LVSC.

PRIOM

Contactpersoon

Henri Boertien

Henri houdt zich al jaren leidinggevend en processturend bezig met een grote diversiteit aan projecten. Zijn drive is continu te ontwikkelen, op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Daarbij licht de focus op “anders denken/anders doen”. Hij is dan ook de grote promotor van ‘Agile werken’ met nadruk op Scrum, en een vleugje Lean. Henri is een veranderraar die niet zomaar de status quo accepteert. “Het creëren van duurzaam inzetbare medewerkers geeft me veel energie. Zeker als ik eraan mag bijdragen dat ze de klus sneller klaren, met meer energie en vooral meer plezier.

El Cambio

Contactpersoon

Marco Breedveld

Als trainer en coach zorgt Marco ervoor dat je na iedere ontmoeting weer een stap kunt maken in het ontwikkelen van jezelf en je team. Daarbij ligt de focus steeds op datgene waar je in jouw situatie het grootste verschil kan maken. En om die gewenste verandering echt te laten beklijven, wordt het doorgestrokken naar de werkplek. Visualisaties helpen daarbij om de ontwikkeling aantrekkelijk en overzichtelijk in beeld te brengen.